Ga naar de inhoud

  Alle berichten

  Waar verhuren?

  Als je een woning in het pittoreske gebied van de Dordogne in Frankrijk bezit en je bent geïnteresseerd in het op de markt brengen voor verhuur, dan is er genoeg vraag om aan te voldoen. Met zijn adembenemende landschappen, lommerrijke wijngaarden, historische kastelen en levendige steden, is de Dordogne een populaire vakantiebestemming voor reizigers van over de hele wereld. Maar waar moet je beginnen? In deze blogpost stellen we een aantal van de beste platforms voor waar je je huis in de Dordogne kunt adverteren voor verhuur.

  1. Airbnb: Deze gigant in de verhuurmarkt heeft een enorm wereldwijd bereik, waardoor je woning onder de aandacht wordt gebracht bij een brede groep potentiële huurders. Bovendien biedt Airbnb een reeks tools om je te helpen bij het verhuurproces, waaronder hulp bij prijsstelling, reserveringsbeheer en het reageren op recensies van gasten.

  2. HomeAway: Dit platform is gericht op vakantiehuisverhuur en heeft een bijzonder sterke aanwezigheid in Europa. HomeAway’s beveiligde betalingsplatform zorgt voor zekerheid, terwijl hun uitgebreide vermeldingsproces ervoor zorgt dat je woning opvalt.

  3. Booking.com: Met een sterke merknaam herkend door miljoenen reizigers, kan Booking.com je blootstelling aan een wereldwijd publiek geven. Hun eenvoudig te navigeren website en app kan het boekingsproces voor jou en je gasten vergemakkelijken.

  4. Gîtes de France: Dit is een specifiek Frans platform, gespecialiseerd in het verhuren van traditionele Franse huizen of ‘gîtes’. Als je woning de charme en het karakter van de Franse landelijke stijl belichaamt, kan dit platform ideaal zijn.

  5. Leboncoin: Dit Franse equivalent van Marktplaats biedt niet alleen verkoopadvertenties, maar is ook populair voor vakantieaccommodaties. Het heeft een aanzienlijk lokaal bereik en kan een goede optie zijn als je je richt op de binnenlandse Franse markt.

  Voordat je je keuze maakt, denk na over je doelgroep, gewenste huurprijs en de tijd die je kunt besteden aan beheer van de verhuur. Overweeg daarnaast het inhuren van een lokale property manager om je te helpen het maximale uit je verhuur te halen.

  Onthoud ook dat goede presentatie van je woning essentieel is – investeer in professionele fotografie en neem de tijd om een gastvrije en gedetailleerde beschrijving van je woning te schrijven. Succes met het verhuuravontuur van je droomhuis in de Dordogne!
   

  Recente blogposts