Algemene klussen
Algemene klussen
Tuinonderhoud
Tuinonderhoud
Zwembadonderhoud
Zwembadonderhoud
Property management
Property management
Algemene klussen
Algemene klussen
Smart homr
Smart home

Huizen beheer en onderhoud

Maisonsupport zorgt ervoor dat uw vakantiehuis het hele jaar door onderhouden en gecontroleerd wordt tijdens uw afwezigheid en het vakantieseizoen.

We kunnen u helpen bij alle administratieve werkzaamheden, het doorsturen van uw post of waargenomen schade en/of defecten melden en de benodigde stappen ondernemen om de reparaties uit te voeren. Uiteraard zijn bezoeken na hevige weersomstandigheden ook deel van onze service.

Maisonsuport zorgt ervoor dat uw tweede woning het hele jaar door wordt onderhouden en gecontroleerd wordt tijdens uw afwezigheid en het vakantieseizoen. We bezoeken uw vakantiehuis op de  vooraf afgesproken tijdstippen.

Uiteraard zijn bezoeken na hevige weersomstandigheden ook deel van onze service. Tevens staan wij klaar voor uw huurders bij problemen en calamiteiten.

Maisonsupport staat voor service en topkwaliteit. Met jaren van  ervaring in zwembadonderhoud kennen wij elk zwembadtype. Wekelijks controleren wij uw zwembad en zorgen er ook voor dat het zwembad wordt schoongemaakt.

Bent u op zoek naar een nieuw zwembad, wij kunnen u helpen bij de realisatie daarvan vanwege ons groot netwerk van vaklieden. We begeleiden dit project en zorgen voor een correcte oplevering. Voor het onderhoud van uw zwembad hanteren wij standaard onderhoudspakketten, hiermee weet u waar u aan toe bent en wij onderhouden uw bad volgens de afspraken.

Bent u geen tuinexpert? Dat zullen wij voor u zijn. Wij zijn jarenlang  gespecialiseerd in het onderhouden van tuinen in de Dordogne. Wij onderhouden uw tuin zodat u en uw huurders ervan kunnen genieten gedurende het seizoen. Wij geven u ook graag advies over het onderhoud van uw tuin. Als u overweegt een nieuwe tuin aan te leggen of uw bestaande tuin opnieuw aan te leggen, dan kunnen wij ervoor zorgen dat dit vakkundig en binnen uw budget en tijd wordt gerealiseerd.

Maar we kunnen nog meer voor uw doen

Omdat we hier al een tijdje zijn is ons netwerk van vaklieden zeer groot en kunnen wij bijna elke klus met deze vaklieden uitvoeren en begeleiden.

Knaagdieren, insecten of wespen zijn geen gasten die je in je vakantiehuis wilt hebben. Voor klanten met een huizenbeheercontract controleren we dit regelmatig tijdens onze periodieke bezoeken.
Worden er insecten of knaagdieren gevonden dan zullen wij met u in overleg deze vervelende gasten verwijderen.

Uw huis op afstand in de gaten houden terwijl u in Nederland bent. Ligt de tuin er mooi bij etc. Met de camerasystemen van Maisonsupport is uw huis beveiligd tegen ongenode gasten. Wij kunnen u adviseren wat voor uw huis het beste systeem is.

Of het nu binnen of buiten is, uw huis heeft onderhoud nodig. Door de warme zon en de effecten van de winter heeft uw houtwerk buiten regelmatig onderhoud  nodig. Door het regelmatig te onderhouden, wordt vervanging op een bepaald moment vermeden en kan het een behoorlijke besparing zijn. 

De meeste oude Franse vakantiehuizen hebben vaak een oude elektrische installatie die een aanpassing nodig heeft. Dit moet worden uitgevoerd door een vakman met de juiste papieren en verzekeringen. Voor deze werkzaamheden kunt u ook bij ons terecht, wij hebben de juiste vakmensen in ons netwerk.

Uw keuken of badkamer heeft een update nodig? Ook hier bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben de juiste vakmensen in ons netwerk. Deze vakmensen bezitten de juisten papieren en verzekeringen.

Heeft u een nieuwe televisie of een internet aansluiting. Maisonsupport kan uw internet installeren en werkend opleveren. Wij kunnen u ook adviseren wat de beste provider is voor uw huis. Wilt u een goed wifi bereik voor uw huis, geen probleem wij zorgen ervoor dat uw hele huis een goede wifi verbinding heeft.

Met een drone maken we video-opnames en foto’s vanuit een indrukwekkend perspectief. Uw huis en omgeving in een shot. In één oogopslag krijgen uw potentiële huurders een goede indruk van het huis en de omgeving.

Wij vliegen alleen met mooi weer. Het vakantiehuis staat dus letterlijk in het zonnetje. U kunt kiezen uit de ruwe data van onze drone, of wij maken tegen meerprijs een mooie drone video voor u.

Prijs op aanvraag.

Als u uw huis verhuurd of u houdt uw huis voor u zelf, wij kunnen u helpen bij de schoonmaak van uw vakantiehuis.

Heeft u al iemand die voor uw schoonmaakt dan kunnen wij de planning van het schoonmaak van u overnemen. Heeft u meer vragen schoonmaakwerkzaamheden neem dan contact met ons op.

Linnengoed:
Wassen van beddengoed, handdoeken en theedoeken. Eventueel ook het leveren van beddengoed, handdoeken en theedoeken.

Badkamer voorzieningen:
Voor de gasten kunnen we shampoo en handzeep leveren, tegen een kleine vergoeding per boeking.

Keuken:
Voor de keuken kunnen wij een setje leveren van kruiden, olijfolie en suiker, dit voor de eerste dag bij aankomst.

Voor meer informatie klik hier.

Neem contact met ons op

Wij beantwoorden graag uw vragen. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wij spreken graag bij u thuis af om uw vragen te beantwoorden.

Maisonsupport
Les Conques
46200 Lcave

+33 (0) 7 54 38 8404
info@maisonsupport.com

Contact:
Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.