Ga naar de inhoud
Full 1
Maisonsupport
Uw one-stop shop kantoor voor zwembaden, tuinen, vastgoedbeheer en onderhoud
Full 1
Full 2
Maisonsupport
Uw one-stop shop kantoor voor zwembaden, tuinen, vastgoedbeheer en onderhoud
Full 2
Full 3
Maisonsupport
Uw one-stop shop kantoor voor zwembaden, tuinen, vastgoedbeheer en onderhoud
Full 3

Huizenbeheer en onderhoud

Maisonsupport helpt uw huis het hele jaar door in uitstekende staat te houden.

We komen regelmatig langs om eventuele problemen te controleren en op te lossen. We kunnen vaste tijden en dagen regelen om uw huis te bezoeken of reageren op alarmen die worden geactiveerd door uw geautomatiseerde systeem – wat u maar wilt. We kunnen ook helpen met administratieve taken, zoals het doorsturen van uw post of helpen bij het verhuren van uw eigendom.

Onze standaard diensten

We zorgen het hele jaar door voor uw vakantiehuis, zodat u er geen zorgen over heeft. We zorgen ervoor dat uw huis altijd in goede staat verkeert en ook als u het verhuurt, zijn wij het aanspreekpunt voor uw huurders.

Als u uw huis met zwembad verhuurt, moet het er mooi uitzien met schoon water. We zorgen ervoor dat uw zwembad er het hele seizoen fantastisch uitziet, zodat uw gasten kunnen genieten van het zwembad. We zullen ook zorgen voor het openen en sluiten van het zwembad elk seizoen.

Uw tuin heeft wekelijks onderhoud nodig, denk maar aan het gras, maar ook snoeiwerk is zeer belangrijk voor een mooie tuin. Maar ook in de winter gaat het onderhoud door zoals het verwijderen van bladeren en takken.

Bij ons kunt u elke dienst afzonderlijk kiezen en of beëindigen. Onze contracten zijn open en transparant en in uw eigen taal.

Neem vandaag nog contact met ons op meer informatie of het maken van een afspraak.

Maar we doen nog meer

Naast ons standaard werk doen we nog veel meer.

Wij helpen u graag met het installeren van uw nieuwe internetprovider. Als voormalig Ziggo-technicus hebben wij de ervaring om uw tv en internet snel en professioneel aan te sluiten. Laat ons de technische zaken voor u regelen en geniet snel van uw internet- en tv-diensten.

We bieden hulp bij lekkages, buitenkraanmontage en andere loodgietersklussen. Met voldoende ervaring en kennis kunnen we elke klus aan. Bij grote werkzaamheden huren we een expert in. Neem gerust contact op voor betrouwbare en professionele service.

Ongedierte zoals wespen en muizen kunnen voor overlast zorgen in leegstaande huizen en ontevredenheid bij huurders veroorzaken. Wij kunnen deze plagen effectief bestrijden met onze deskundige en ervaren medewerkers die beschikken over de juiste middelen. Met onze periodieke controles en bescherming kunt u erop vertrouwen dat uw pand vrij blijft van hinderlijke overlast.

We bieden een pakket van smarthome-producten aan om uw huis nog slimmer te maken. Met uitgebreide installatie- en instellingsservice, kunt u genieten van de eindeloze mogelijkheden van slimme camera’s, thermostaten en meer. Neem vandaag nog contact met ons op om de wereld van smarthomes te betreden!

Wij regelen de volledige huurervaring voor u! Van coördinatie van de schoonmaak tot communicatie met huurders, wij verzorgen alles voor u. Uw investering is veilig bij ons en wij zorgen ervoor dat elke stap van het verhuurproces perfect verloopt. Ontspan en laat ons alles regelen!

Wij regelen het schilderwerk voor uw vakantiehuis, binnen en buiten. Wij schilderen uw huis met de beste producten en technieken binnen uw budget en tijdschema. Neem vandaag nog contact op voor een afspraak en verbeter de schoonheid en waarde van uw huis.

Wij gebruiken een geavanceerde drone om uw huis te fotograferen en te filmen voor uw websit, inspecties en schilderachtige beelden vanuit alle hoeken. Met onze eersteklas apparatuur om uw huis vanuit alle hoeken vast te leggen en uw verwachtingen te overtreffen. Contacteer ons vandaag om uw sessie in te plannen en verbluffende beelden van uw huis te ontvangen.

We kunnen kleine elektrische klussen aan, maar voor grotere klussen huren we gekwalificeerde elektriciens in om veiligheids- en kwaliteitsnormen te garanderen. We streven ernaar om kwalitatief werk te leveren en te voldoen aan veiligheidsprotocollen en -regelgeving.

Bescherm uw huis met onze hoogwaardige camerasystemen, professioneel geïnstalleerd door onze experts met jarenlange ervaring. Kies uit ons brede scala aan opties voor een oplossing die past bij uw persoonlijke wensen en budget. Laat ons u helpen om uw huis veiliger te maken.

Hoewel schoonmaken niet onze belangrijkste focus is, helpen wij graag in noodsituaties. Wij hebben een betrouwbaar netwerk van schoonmaak professionals die aan onze hoge normen voldoen. Wij begrijpen het belang van een schone ruimte en zullen zorgvuldig de perfecte schoonmaak partner voor u selecteren. Geniet van een schone en stressvrije omgeving met onze hulp.

Neem contact op

+33 (0)7 4444 92 82

Adres: Les Conques, 46200 Lacave (Lot)

Email: info@maisonsupport.com