Tuinonderhoud
Zwembadonderhoud
Property management
Installatie schotel en internet
Veranda's
Algemene klussen
Slider

Over ons

Haarlem, Augustus 2020
Samen met mijn vriendin Florence verhuizen wij in 2021 naar de Dordogne om een nieuwe toekomst op de bouwen.  

Ik ben bijna opgegroeid in de Dordogne doordat mijn ouders er een vakantiehuis hadden en zo is de liefde voor de streek ook ontstaan. Ongeveer 10 jaar geleden heb ik al in de Dordogne gewoond dus eigenlijk is het weer een thuiskomen hier. Florence heeft ervaring op organisatorisch vlak en zal dan deze rol op haar gaan nemen. Samen gaan we hier in de Dordogne 2de huizenbezitters helpen met het beheer en onderhoud van hun vakantiehuis.

In onze vrije tijd mogen wij graag reizen en de wereld zien. Nieuwe landen ontdekken en cultuur opsnuiven. Maar ook meer van Frankrijk en de Dordogne ontdekken dat staat ook op onze verlanglijst. Naast Maisonsupport beheren wij ook de website allezdordogne.nl. Dé Dordogne expert voor joùw gezinsvakantie.

De werkzaamheden en diensten zijn heel erg divers. Eigenlijk doen wij alles wat nodig is om een vakantiehuis in topconditie te houden. Wij beheren uw huis en zwembad 365 dagen per jaar met veel plezier en passie, alsof het ons huis is. In het seizoen onderhouden we het huis, de tuin en het zwembad. En in de winter plegen we onderhoud en waken wij over uw vakantiehuis en controleren wij regelmatig.

Kortom uw tweede huis is onze zorg. Wij zien u graag als klant. Heeft u vragen of u wilt meer weten bekijk dan onze website, of neem contact met ons op.

Roy en Florence Domme