Ga naar de inhoud

  Deze Franse charmeur (160 m2) ligt op een landgoed van 8.000 m2 met uitzicht op de regio ‘Perigord Noir’ van de Dordogne en de historische muren van de bastide van Domme (opgericht in 1281).

  Accommodatie
  Plaats
  Zwembad
  Aantal gasten
  Slaapkamers
  Badkamers
  Laagseizoen
  Hoogseizoen
  Wisseldag

  Omschrijving

  La Pradal
  Domme

  8×15 m
  6
  3
  1
  Op aanvraag

  Op aanvraag
  Zaterdag na 16:00 uur

  Deze Franse charmeur (160 m2) ligt op een landgoed van 8.000 m2 met uitzicht op de regio ‘Perigord Noir’ van de Dordogne en de historische muren van de bastide van Domme (opgericht in 1281).
  Leef ten volle de Franse vakantielevensstijl: verse croissants van de bakkerij verderop op de heuvel, lokale wijnen en andere lekkernijen van de boerenmarkt. Neem een duik in het zwembad en lees of rust vervolgens uit. Verken de lokale kastelen of peddel over de rivier. Bekijk het allemaal van bovenaf in een heerlijke heteluchtballon!


  De ruimte

  Het huis beschikt over authentieke regionale architectuur terwijl het een volledig scala aan moderne voorzieningen biedt (bijv. airconditioning, vaatwasser, extra koelkast, wasserette) en is gerenoveerd in 2020/21. Het huis ligt op het zuiden met een prachtig uitzicht en biedt privacy terwijl het op loopafstand is van een laat middeleeuws dorp op een uitstapje (Domme) — perfect voor een maaltijd, een galeriewandeling of genieten van de prachtige zonsondergang over de riviervallei. Het zwembad ligt op 20 meter van de woning en heeft uitzicht op de rustieke muren van Domme.

  Het huis biedt een grote slaapkamer met een eigen badkamer, twee slaapkamers met een aparte grote badkamer, een woonkamer, een lounge/familiekamer, een volledig uitgeruste keuken en een wasruimte. De kamers zijn ruim en licht en een centraal verwarmings-/airconditioningsysteem houdt je het hele jaar door comfortabel. Een knipoog naar de lokale kalkstenen geologie, travertijntegels sieren de vloeren van de woonruimtes (buiten de slaapkamers) en morsen het terras voor drie maaltijden per dag buiten in de zomer als je dat wilt!

  Als je verbonden moet zijn, is wifi en een met internet verbonden tv en een bureau voor je klaar. Of haal de stekker uit het stopcontact en laad je lichaam en ziel op zoals het al vier generaties in onze familie doet!

  Accomodatie

  Open keuken en woonkamer
  Woonkamer
  3 Slaapkamers
  2 Badkamers
  2 WC

  Kenmerken

  Privézwembad
  Internet/WIFI
  Satelliet-tv met
  Wasmachine
  Droger
  Vaatwasser

  Magnetron
  Barbecue
  * Franse huizen hebben zeer dikke stenen muren en vaak gaan Wifi-signalen niet naar elke kamer in het huis.
  Internet service is voor incidenteel vakantiegebruik – snelheden kunnen traag zijn niet geschikt voor commercieel gebruik/het streamen van films etc.

  Huisdieren

  Geen huisdieren

  Seizoenen en prijzen

  Schoonmaak:
  Borg: Ja