Ga naar de inhoud

  Alle berichten

  Bouwgrond kopen

  Klaar voor de reis van het bouwen van je gedroomde tweede bouwen in huis in Frankrijk? De allereerste beslissing die je moet nemen is de aankoop van je grond. Deze keuze is essentieel, want het bepaalt de locatie van je toekomstige verblijfplaats. Hier zijn enkele ideale opties:

  1. Lotissement: dit betekent dat je investeert in een verkavelde en bewoonde wijk, compleet met bestaande toegangswegen, water- en elektriciteitsaansluitingen. Daarna kun je een huis bouwen dat strikt voldoet aan de plaatselijke bouwvoorschriften.

  2. Persoonlijk bouwperceel: Op zoek naar grond die meer geïsoleerd en buiten de gebaande paden ligt? Doorzoek dorpen of plattelandsvelden en vind je weg naar een ongerept stuk grond met uitzicht; zorg er gewoon voor dat het deel uitmaakt van het bestemmingsplan voordat je verder gaat met het tekenen voor aankoop! Om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt, neem je het verkrijgen van de benodigde bouwvergunning op als onderdeel van de overeenkomst om het verder veilig te stellen.

  3. Projectontwikkeling: Hulp nodig tijdens de reis? Een ervaren projectontwikkelaar kan je droomhuis vanaf het begin op maat maken – inclusief het beoordelen van vergunningen, het ontwerpen van blauwdrukken & het aanstellen van openbare aannemers – tot wanneer het klaar is voor oplevering! Maisonsupport kan u helpen bij het vinden van de geschikte bouwgrond.

  Recente blogposts