Meteen naar de inhoud

Les Hirondelles – Paunat

Les Hirondelles is gelegen in het dorpje Paunat, in de ‘Périgord Noir’, ongeveer in het midden van de driehoek die gevormd wordt door de steden Bergerac, Périgueux en Sarlat-la-Caneda. Het huis werd in 1901 gebouwd door een houthakker en is omringd door een mooi stuk grond van 1.900 m2. Het verwarmd zwembad van 10 meter op 5 meter is de kers op de taart en zorgt voor verfrissing in de warme zomermaanden en voor een aangename duik in het voor- en najaar.

Accommodatie
Plaats
Zwembad
Aantal gasten
Slaapkamers
Badkamers
Laagseizoen
Hoogseizoen
Wisseldag

Omschrijving

Le Paunat
Paunat
10×5
8
4
2
€ 1100
€ 1265
Zaterdag na 15:00 uur

De authenticiteit van het huis, met zijn witte buitenmuren en rode luiken, is bewaard gebleven maar de binneninrichting werd aangepast naar de noden en behoeften van vandaag, waarbij men licht en ruimte op prijs stelt. In de winter van 2014-15 werd het huis dan ook grondig verbouwd en heringericht binnenin, nadat het jaar daarvoor reeds het dak werd vernieuwd en de patio aanzienlijk werd vergroot zodat deze nu een volwaardig overdekt terras is geworden, mét haardvuur dat zorgt voor gezellige warmte wanneer het ’s avonds afkoelt.

Het grote verwarmde zwembad, de ‘landschaps’-tuin en het mooi en gezellig interieur met alle moderne voorzieningen maken Les Hirondelles tot de perfecte locatie voor uw zomer-, voorjaars- en najaarsvakanties. De tuin biedt heel wat aangename hoekjes om te relaxen of voor de kinderen om te spelen. De zon is de ganse dag aanwezig : ’s ochtends op het ontbijtterras naast de keuken, ’s middags op het zwembad en ’s avonds op het overdekt terras. Hier ervaar je nog de échte ‘rust’. Er zijn geen directe buren en je ziet ook geen enkel huis vanop het ontbijtterras, het zwembad of de patio. De dichtsbijzijnde buren wonen aan de andere kant van het huis, waar er geen zicht op is. Er is ook heel weinig verkeer op de straat langs het huis aangezien deze weg geen verbindingsweg is. Enkel lokaal verkeer gebruikt deze weg dus. De binneninrichting werd, zoals reeds vermeld, volledig vernieuwd in 2015 en maakt het huis ook geschikt als vakantiewoning in de ‘koudere’ maanden, wanneer het leven zich iets meer binnen afspeelt. Les Hirondelles is uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden, maar ook koppels die een romantische locatie zoeken zullen hier een zeer aangename tijd doorbrengen.

Les Hirondelles behoort tot het Middeleeuwse dorpje Paunat, in het hart van één van de mooiste streken van Frankrijk, de Périgord. Dit is bij uitstek een locatie ver weg van alle drukte, maar toch met alle faciliteiten en infrastructuur in de onmiddellijke nabijheid. De Périgord-streek is populair bij vakantiegangers aangezien ze een grote verscheidenheid aan activiteiten biedt voor jong en oud. Natuur, historie, activiteiten, rust en genieten, dat is wat u zal vinden in de Périgord. Wij verzekeren u een onvergetelijke vakantie die zal smaken naar meer! Lees meer over het huis en de streek op de respectievelijke pagina’s op de website. Een foto zegt meer dan 1.000 woorden, bekijk dus zeker ook de galerij. En aarzel zeker niet ons te contacteren mochten jullie toch nog vragen hebben of inlichtingen wensen… Onze leuze is : een heerlijke vakantie op een idyllische locatie. Kom het zelf ervaren!

Accomodatie

Open keuken en woonkamer
Woonkamer
4 Slaapkamers
2 Badkamers, 1 badkamer met een bad
1 WC

Kenmerken

Privézwembad (verwarmd)
Internet/WIFI
Satelliet-tv met Nederlandse tv
Dvd-speler
Wasmachine
Vaatwasmachine
Magnetron/oven
Barbeque
* Franse huizen hebben zeer dikke stenen muren en vaak gaan Wifi-signalen niet naar elke kamer in het huis.
Internet service is voor incidenteel vakantiegebruik – snelheden kunnen traag zijn niet geschikt voor commercieel gebruik/het streamen van films etc.

Huisdieren

Huisdieren toegestaan

Seizoenen en prijzen

di 28-feb-2023 tot vr 31-mrt-2023 € 1100,-
vr 31-mrt-2023 tot zo 30-apr-2023 € 1265,-
zo 30-apr-2023 tot wo 31-mei-2023 € 1265,-
wo 31-mei-2023 tot vr 30-jun-2023 € 1430,-
vr 30-jun-2023 tot do 31-aug-2023 € 2190,-
do 31-aug-2023 tot za 30-sep-2023 € 1430,-
za 30-sep-2023 tot do 30-nov-2023 € 1265,-

Huuraanvraag

Na de huuraanvraag checken we de periode en u hoort van ons binnen 24 uur of de periode vrij is.