Prive pagina

Als klant van Maisonsupport krijgt u van ons een prive pagina op onze website. Op deze pagina plaatsen wij de werkzaamheden die wij voor uw gedaan hebben inclusief met datum, foto’s en bij behorende factuur. Uiteraard word dit ook vermeld in een email en eventueel WhatsApp of andere manier.

Op deze manier houdt u overzicht in de werkzaamheden die wij voor u doen. Klik op onderstaande foto’s voor een voorbeeld van een prive pagina.

Op uw klanten zone pagina ziet u een overzicht van bestanden het overzicht van de werkzaamheden die wij gedaan hebben.

In het klanten zone menu staat een kopje werkzaamheden, hier vindt u de werkzaamheden per maand die wij voor u hebben uitgevoerd.

In het menu werkzaamheden klikt u de maand aan en u ziet dan een overzicht met de werkzaamheden met datum en foto’s en de factuur.

In het menu van de klanten zone staat ook een kopje bestanden, hier plaatsen wij facturen, contracten en eventueel andere bestanden.

Wij hopen u hiermee een beetje te hebben overtuigd van onze werkwijze en zien u dan ook graag als klant in 2020. Als u meer informatie wilt klik dan op contact en wij sturen u dan graag meer informatie.