De voorbereidingen voor de start van Maisonsupport.

De kogel is door de kerk, we gaan naar de Dordogne. Nu beginnen de voorbereidingen pas echt. De website is zo goed als af en de eerste afspraken staan al op de agenda voor het bezoeken van nieuwe klanten voor het seizoen 2020. Voor mij is het weer een terugkomen in de Dordogne, maar voor Florence mijn vriendin is het nieuw maar ze heeft er zin in.

Eind oktober ga ik een paar dagen naar de Dordogne om klanten te bezoeken en ga ik ook op zoek naar een huis om in te wonen. We hebben nog even tijd, maar ik wil wel een mooie locatie vinden om ons bedrijf te huisvesten. Wij zoeken huiseigenaren die het complete beheer en onderhoud van de woning uitbesteden aan Maisonsupport, dit kan zijn tuinonderhoud, zwembadbeheer, kluswerkzaamheden en het bijstaan van de huurders en nog veel meer.

De echte werkzaamheden zullen beginnen voor aanvang van het nieuwe seizoen in 2020, een datum is nog niet bekend dat zal afhangen van een aantal klanten wanneer zij willen dan wij het beheer gaan starten.

Maar eerst een klantenbestand opzetten of overnemen en dan kunnen we exact gaan plannen. In Nederland moeten we ook eerst de zaken afhandelen zoals mijn werk hier. Regelmatig zal ik berichten plaatsen over de vorderingen van ons bedrijf en de plannen. Als u interesse heeft in onze diensten neem dan contact met ons op.

Terug naar blog pagina.